bootstrap theme

COMING SOON!

Mobirise


Cylinder E14 4W

Pope's Cylinder heeft dan wel geen nieuw jasje, maar wel een volledig vernieuwde binnenkant. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit led gaat deze lamp een leven lang mee.

Oorspronkelijk is deze lichtbron in het leven geroepen als dé lichtbron voor de designarmaturen van Scolari. Echter leent de bijzondere vorm van deze lichtbron zich voor iedere toepassing waar de lichtbron gezien mag worden.

De Cylinder is, dankzij de unieke vorm, het herkenbare opalen glas en de messing fitting nauwelijks te onderscheiden van het origineel. Maar de techniek heeft natuurlijk niet stilgestaan. Zo heeft deze Cylinder dankzij het gebruik van led filamenten een energieverbruik van slechts 4W en een levensduur van maar liefst 25.000 uur. Bovendien is deze lichtbron volledig dimbaar en produceert ze een extra warme lichtkleur (2500K). 

De technische datasheet van Pope's Cylinder ledlamp vindt u onderaan deze productpagina.

ArtikelcodeP0002
EAN-code8719699800014

Het ontwerp

Mobirise

Opaal glas

Pope's Cylinder is voorzien van opaal glas. Deze matte melkwitte finish lijkt haast porselein. zorgt ervoor dat het licht een aangename, warme uitstraling heeft. Zelfs als de lamp uitstaat heeft deze allure.

Mobirise

Messing fitting

Karakteristiek voor de lichtbronnen van Pope is het gebruik van messing als materiaal voor de fitting. In de lampvoet staat het onmiskenbaar het Pope-logo gegraveerd. 

Mobirise

Melkwitte cilinder

Onze cilindervormige lamp is recht toe, recht aan. Dankzij de egale witte afwerking oogt de lamp zacht. De ronde vormen geven de lamp een moderne, flamboyante uitstraling.

Uitstraling

De ledfilamenten van de Cylinder produceren een extra warmwit licht (2500K) en hebben een lichtopbrengst van 250 Lumen. De kleurechtheid is met ruim 90% bijzonder hoog. Deze hooggewaardeerde ledfilamenten hebben een extreem lange levensduur, een laag energieverbruik en ze zijn volledig dimbaar.

Mobirise

De toepassingen

De Cylinder is van oorsprong ontworpen voor toepassing in de cilindervormige armaturen van de Belgische fabrikant S.A. Boulanger, ontworpen door Gaetano Sciolari. Deze designstukken uit de jaren ’70 worden weliswaar niet meer geproduceerd, maar zijn ook nu nog zeer gewild om hun bijzondere en karakteristieke ontwerp.

Herkenbaar voor de serie postmodernistische armaturen van Boulanger is het gebruik van ronde of vierkante buizen, veelal uitgevoerd in chroom of messing.

De Cylinder van Pope sluit naadloos aan op de cilindervormige armaturen die Boulanger heeft geproduceerd. De vorm en afmeting van de Cylinder zorgt voor een vloeiende overgang van het armatuur naar het glas van deze lichtbron. 

De verpakking

De verpakking van de lamp is gebaseerd op de originele verpakkingen van Pope-lampen. Het rood, dat de boventoon voert, komt uit het oorspronkelijke logo. Het okergeel en turquoise zijn te herleiden naar een authentiek uithangbord van Pope.

Veiligheid

Het antracietkleurige foam is de beste bescherming die we de lamp kunnen bieden. Dankzij dit foam en de stevige kartonnen verpakking zit uw lamp altijd veilig verpakt.

Mobirise

Specificaties

Op de verpakking vindt u niet alleen alle technische specificaties van de lamp, maar ook een korte historie van het merk Pope. Zo weet u meteen alles.

Download hier de technische datasheet van Pope Cylinder.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Adres

Veilingweg 44
3034KB Rotterdam
Nederland

Contact

info@pope.nl                    
+31 010 307 4822 
Kvk: 69094918